fredag 4. juni 2010

Dobbel arbeidsseier!


I den sterke sommervarmen klarer våre gutter å ta frem den nødvendige ekstragløden som må til for å klare å matche våre konkurrenter. Denne ukens seriekamper endte i full poenggevinst.

På tirsdag var det 94-seriekamp borte på Holmen kunstgress. Vi jobber, som nevnt, hele tiden, og tidvis spiller vi svært god fotball. Denne kampen viser også noen klare fotballfaglige feil, både individuelt og lagmessig, men heldigvis ingenting som ikke et godt lagbidrag kan redde.

Vi tar tidlig ledelsen, en ledelse vi holder helt inn, og selv om seieren til slutt blir hele 7-3, er vi ikke sikre på tre poeng før i siste halvdel av andre omgang. Spesielt på stillingen 4-3 presser Holmen oss godt. Men slutten er vår, med noen fantastiske scoringer inkludert.

Her er noen bilder fra kampen

Knalltøff bortekamp også i 95-serien på torsdag. Holmlia er et veldig godt lag, og det er en utrolig sterk prestasjon å ta tre poeng på Lusetjern kunstgress. Gøy at det også er fortjent etter spill, sjanser og mål.

Men i og med at vi ikke klarte å sette sjansene våre, ikke minst etter meget gode keeperprestasjoner, ble kampen ulidelig spennende hele veien. Vi jobber godt i den stekende varmen, og den innsatsen ga oss seier 1-0. Veldig bra!

Her er noen bilder fra kampen

Ingen kommentarer: