mandag 31. mai 2010

Nesten mot Lier


Vi visste vi møtte et godt lag med store, sterke spillere. En titt i arkivet viser at Lier spilte uavgjort mot Skeid i forrige Adidas-kamp og at de nylig slo Strømsgodset (som vi har hatt tøffe oppgjør mot tidligere). Sterke prestasjoner.

Det er mange dueller i starten av kampen, og vi ligger godt i formasjonene våre. Lier gir oss store rom som vi ikke klarer å utnytte, men Lier skaper heller ikke målsjanser. Før de får et frispark. Vi er ikke til stede i duellen på frisparket, og dermed ligger vi under 1-0. Rett etter øker Lier til 2-0 på uheldigvis vis, men vi svarer med en redusering til 2-1 straks etter.

I andre omgang øker Lier til 3-1, men deretter tar vi over kampen. Vi har, forsiktig sagt, ikke dommeren på vår side i denne kampen.

Gutta fortsatte å presse, og endelig kom reduseringen til 3-2. Et voldsomt trykk på slutten gjør at vi nesten klarer å utligne, men Lier holdt unna. Vi hadde fortjent minst uavgjort etter at vi produserer nok sjanser til å vinne. Andreomgangen viser igjen at vi holder høyt nivå.

1 kommentar:

Anonym sa...

hahaha, kamereferat sett fra Høybråtens side ja.. :-)