torsdag 13. mai 2010

Uavgjort og utgjort mot Asker

Denne uken har vi hatt to besøk av Asker, først i 94-serien, hvor resultatet endte 4-4 etter en lang, tett og spennende kamp. Konfirmajoner og skader har virkelig gjort det vanskelig for oss den siste tiden, og denne uken var spesielt vanskelig da det i tillegg var ferieavvikling. I lys av dette var det en sterk prestasjon å klare uavgjort 4-4. Vi står på hele kampen, og er i spill det beste laget. Men vi ligger hele tiden under resultatmessig, i perioder med flere mål, så det var deilig da vi i andre omgang reduserte til 3-4, og så til 4-4. Bra!

Torsdag var det klart for 95-oppgjør, og alle forfallene gjør at vi får et vanskelig utgangspunkt. Normalt har vi absolutt muligheter til å slå dette Asker-laget, og vi kjemper oss til en 2-1-ledelse ved pause. Dessverre kommer Asker altfor enkelt til målsjansene, og lufta går etterhvert ut av HSIL- ballongen. Ros til Arad som stiller opp på kort varsel da alle våre keepere var utilgjengelige.

Dette ble en kamp hvor vi dessverre nesten må gi bort viktige poeng, og det føltes tungt for gutta. Men vi prøvde, gutter - og det fortjener dere ros for!

Men; nå glemmer vi denne kampen og sikter mot treningsleiren i Sandefjord til helgen.