tirsdag 25. mai 2010

En god pinse

Også pinsen måtte benyttes til fotball, godt da at vi kom sportslig vel fra det. Det ble to seire; en klar hjemmeseier mot Bærums Verk i Adidas-cup og en mer knepen borteseier mot Kjelsås i OBOS-cupen. Begge kampene inneholdt forøvrig rikelige mengder nedbør.

Søndag var det altså Bærums Verk som gjestet vår hjemmebane. Vi var enige om å ta styringen fra start av, og dette klarte vi meget godt. Vi rullet ballen hurtig, kom rundt på kantene, og spilte god, rask fotball. Gjestene lå bakpå store deler av kampen, men vi klarte likevel å score nok mål til å sikre en klar seier, 8-0.

Mandag var det klart for bortekamp på Kjelsås kunstgress. Kjelsås er et godt lag som spiller rask og teknisk fotball. I første omgang har Kjelsås ballen mest, men vi leder likevel 2-1 etter at vi scorer alle målene. To av de er noen virkelige perler! I andre omgang er det vi som overtar spillet og nå er det oss som har ballen og skaper flest sjanser i det øsende regnværet. Vi vinner fortjent 3-2.

Bildet er ikke fra noen av de ovenfornevnte kampene, grunnet været valgte vi nemlig å velge et illustrasjonsfoto fra arkivet.