fredag 18. juni 2010

Gjennom tykt og tynt.....

Denne uken fikk våre faste tilhengere oppleve en flott seier mot Korsvoll og et ok tap mot KFUM. Herr Tangerud, til venstre på bildet, var hjertelig til stede på begge kampene, og det er hyggelig å føle støtte fra han og resten av supportergjengen også i kamper hvor det går litt trått. Mannen til høyre på bildet er vanligvis en kjent figur i lokalmiljøet, men kanskje ikke i disse buksene....?

I alle fall, en av hver denne uken, altså; en uke hvor skader, sykdom og forfall har skapt problemer for oss. Med det som bakteppe skal vi være fornøyde med at tre av fire omganger står til godt levert.

Det ble en jevn og tøff kamp mot Korsvoll i 94-serien på tirsdag, i alle fall i første omgang. I andre omgang foregår det meste av spillet på Korsvolls banehalvdel, og vi går fortjent opp til 2-0 etter godt spill med et klart overtak. Vi slipper, litt ukonsentrerte, inn et mål mot slutten, men vinner fortjent 2-1.

Mot KFUM får vi skadetrøbbel både før start og i løpet av kampen. Vi kommer oss nokså bra gjennom førsteomgangen. Etter en bra start av oss, hvor vi bør ta ledelsen, overtar KFUM føringen i kampen og tar ledelsen 1-0. Pausen gjør oss godt, og vi hever oss noen hakk. Dessverre øker KFUM ledelsen når vi er inne i en god periode. Gutta skal ha ros for at de likevel fortsetter å prøve, og vi reduserer fortjent til 1-2.

Begge lagene scorer en gang til hver, og KFUM vinner til slutt fortjent 3-2. Med litt flaks kunne vi ha fått en utligning på slutten, men.....

Nå skal det bli godt med litt ferie, og gutta har hatt en god vårsesong! Men vent; det er jo kamp allerede neste uke....og så er det Barcelona....jada, mye å glede seg til for både supportere og spillere!