lørdag 12. juni 2010

To nye seire ga viktige poeng

I både 94-og 95-serien hadde vi vanskelige bortekamper denne uken. I 94-serien starter vi med årsverste, med svak innsats og svært mange feilpasninger. Hjemmelaget Røa benytter muligheten og tar ledelsen, og jobber godt. Det bedrer seg heldigvis for oss, både på innsats- og pasningssiden, og så begynner det virkelig å svinge. Vi vinner til slutt 9-2, og med tre nye poeng rykker vi opp på pallplass på tabellen.

I 95-serien var det klart for å møte Øvrevoll Hosle. En vanskelig kamp, også tidsmessig; kampstart 17.15 (!!!!) . Kampen startet med at vi skaffer oss et voldsomt overtak; vi skaper enorme målsjanser uten at vi scorer. Det er utrolig at det står uavgjort til pause, men i andre omgang setter vi to fine mål, og vi vinner veldig fortjent 2-0.

Dette var veldige viktige poeng i spennende serier. Bra, gutter!