mandag 7. juni 2010

Til kvart`n i OBOS-cup, ut av Adidas-cup


Det er rikelig med kamper for tiden, og i helgen var det to cupkamper, en mot Oppegård i OBOS-cup og en mot Skeid i Adidas-cup. Totalt ble det fire kamper denne uken, men gutta har tatt dette veldig bra!

På lørdag var det hjemmekamp i tredje runde i OBOS-cup mot Oppegård i et strålende og særdeles varmt vær. Selv om vi kommer unødvendig bakpå i starten av kampen, er vi det klart beste laget. Vi vinner 5-2, etter en god kamp.

På søndag var det siste gruppekamp i Adidas-cup, borte mot Skeid. Etter tapet mot Lier var vi jo i realiteten allerede slått ut, selv om vi skulle vinne mot Skeid. Men, vi ønsket jo ikke å gi bort seieren, og gutta jobbet godt. Vi er like gode i en jevn og tøff kamp, men dessverre får Skeid tildelt et straffespark som de avgjør kampen på.

Mye av spillet foregikk midt på banen i en tøff kamp hvor lagene produserte like mange, eller få, sjanser. Uavgjort hadde nok vært det mest rettferdige resultatet, mener vi. Men; med tanke på alle skadene og det vi så på banen, ser dette lovende ut, gutter!

Her er noen bilder

Ingen kommentarer: