fredag 14. august 2009

Gutta i skauen


Det er fortsatt litt feriemodus i spillergruppa, naturlig nok det; etter to svært aktive uker i forbindelse med Norway Cup. Noen spillere tok seg litt ekstra ferie, andre har øvd seg i andre sportsgrener mens enkelte har hostet og harket fra sykesenga. Det har derfor vært betydelig færre på treningene denne uken enn vi er vant til. Til gjengjeld har det vært flott innsats og full fres under øktene.

Langt inni granskauen...
På onsdag gjennomførte vi et spillermøte med grill og lompe på, dvs si at vi gikk fra Danseplassen til Kjerringfred hvor vi grillet og koste oss. Utsikten var fantastisk, og tro det eller ei; men været var fint også!

Etter spillermøtet, som egentlig ikke ble noe møte fordi halve laget var andre steder, dro vi ned til banen og trente og spilte. Da hadde været vært fint i flere sammenhengende timer, så da var det selvsagt på tide med litt høljregn. Spillerne kom dermed hjem nærmere klokken ti, klissvåte, men fornøyde.

Her er noen bilder fra skauturen

Snart er det Skjærgårdscupen
Det er ikke bare seriekamper som venter denne viktige høsten, det er også cuper og andre kamper i fleng. Allerede til helgen er det Skjærgårdscupen. Regner med at det snart dukker opp litt informasjon i de elektroniske postkassene våre rundt omkring hvor det fremkommer når og hvordan vi reiser etc.

I mellomtiden kan vi by på følgende informasjon:

Her finner du kampoppsett og annen turneringsinformasjon

Her skal vi bo

Ingen kommentarer: