mandag 24. august 2009

Gull i Skjærgårdscupen!


Vestfold er Festvold! Det ble en fantastisk tur til Nøtterø og Skjægårdscupen. Ti mann klarte ikke å holde seg i ro hjemme og strøk nedover allerede fredag kveld til sommerperlen Borge Hotell.

Denne idylliske plassen kunne by på utendørs svømmebasseng, golf- og tennisbane, brygge med bade- og fiskemuligheter, fine rom, grillplass - og ikke minst et sensasjonelt vakkert vær. Her koste vi oss med aktiviteter, hverandres selskap og plenty med usunn mat.

Lørdagen fortsatte i samme solskinn, både vær- og spillemessig. Etter en litt rufsete start, spiller vi oss bedre og bedre, og etter tre kamper står vi med tre seire, null baklengs - og blir med det beste gruppevinner. Da er det lov å gå på disco! Rapportene fra diskoteket tyder på at flere av guttene har fått nye venner og venninner....

Søndagen var det klart for kvartfinale, og vi spiller igjen bedre og bedre. Vi presterer godt, varierer valgene fornutig, og det er vel fortjent, etter både spill, innsats og sjanser - og ikke minst mål, at vi går seirende ut av både kvart- og semifinale.

Spillet imponerer oss alle, og selv om kjempegode Oppegård er motstander i finalen, har vi god selvtillit på vei inn på finalearenaen.

Gutta storspiller igjen. Det er to gode lag som møtes, og selv om vi fra Høybråten synes at vi er best igjen, står det uavgjort ved full tid. Ekstraomganger. 2 x 5 minutter. Vi scorer!!!! 1-0. Gull!

Takk til alle gutta for en fantastisk helg! Takk også til alle foreldre som bidrar sterkt til at vi kan få til slike turer!

Gratulerer alle sammen! Dette var vel fortjent!

Her er noen bilder

Og her er en filmsnutt:

Etter turneringen dro de fleste av oss for å se Stabæk - Vålerenga i fantastiske Telenor Arena. Og helt til slutt ble turen feiret med......ja, nå kan du jo gjette.

Klubbmester Moe vant billetter til nevnte kamp for langrennsgruppa via Radio 1. Her hører du han på radioen

God høststart
Også høstens første seriekamper har startet godt, med seier mot et godt KFUM, og tidvis meget godt spill mot Heming.

Lurer på om det ikke ligger noen flere bilder og filmsnutter i arkivet....

Ingen kommentarer: