søndag 30. august 2009

Gull og moro i internturneringen!


Nå handler ikke internturneringen om å vinne, først og fremst, men å ha det gøy på vennskapelig vis sammen med alle de andre lagene i klubben. Vi både vinner og har det veldig gøy, i tillegg til at vi dømmer alle kampene på lørdagen; ja, det er all grunn til å rose våre gullgutter for sterke bidrag til at internturneringen ble en hyggelig opplevelse for samtlige involverte.

Etter lørdagens tre seire, ble det uavgjort mot 95-2 på søndag. Dermed bar det rett til finalen hvor selveste A-laget ventet på motsatt banehalvdel.

Nokså engstelige trenere og lagledere håpet nok at gutta skulle spare litt krutt til den viktige seriekampen senere på dagen, men det var det ikke snakk om! Gutta klinte til og hang godt med hele veien, med åtte mot fem spillere. Selv når A-laget tok ledelsen forsatte våre gutter å trille ball, og var eldstegutta litt slitne...? I alle fall utlignet vi til 2-2 før vi rett før slutt setter en til: 3-2!

Gutta skal ha masse ros for strålende spill og oppførsel i hele helgen!

Her er noen bilder

Seier mot Bøler
Selv om gutta var slitne i bena, var det aldri tvil om hvem som var best senere på dagen da Bøler var gjester på vårt kunstgress. Vi sendte mange spillere på banen som løp og spilte ball - og scoret. Det ble en klar seier til slutt; 9-0. Dette var veldig bra, og en flott avslutning på en strålende helg! Med oppholdsvær.

Ingen kommentarer: