lørdag 4. juli 2009

Tett oppgjør, flott sommeravslutning


Det ble en herlig sommeravslutning hvor bare hovedkampen Foreldrene vs Spillerne (vi røper ikke resultatet her og nå, men ymter forsiktig frempå at de gamle er eldst) kunne slåss mot hovedattraksjonen grillmat og god drikke. Og nettopp grill og mingling i fantastisk godvær var det vi trengte etter det usedvanlig spennende oppgjøret hvor de eldste måtte hente ut samtlige tekniske delikatesser for å henge med i svingene. Dette fremgår da også med all tydelighet i bildet ovenfor. Heldigvis fikk vi hjelp via søskenkvoten. I tillegg må det innrømmes at vi fikk spille med to flere, og uten at offsideregelen gjaldt for våre angrep.

Du tror det ikke selv om du ser det....
Se fantastiske glimt fra storkampen her; hurtig og effektiv fotball, lynende intelligente kommentarer og godt tempererte diskusjoner. Joda, Trine har fanget mange historiske øyeblikk her:



Klubbmester Moe orienterte også om vårt vennskapslag fra Afganistan som kommer på besøk til Norway Cup. Vi kommer tilbake med nærmere informasjon om avreise til treningsleir på Rena. Under linkene nedenfor finner du litt av informasjonen han ga oss.

Her er noen flere bilder fra storkampen

Her ser du hvem vi havnet i gruppe med i Norway Cup

Her ser du hvem Faryab United fra Afganistan er i gruppe med i Norway Cup

Vennskapslag fra Afganistan
Vi har takket ja til å være vennskapsklubb for Faryab United fra Afghanistan. For at vi skal kunne få dette i stand er det avhengig av at de fleste av spillerne som skal delta på Norway cup også kan være med i forkant og etterkant av cupen.

Laget fra Afghanistan ankommer Gardermoen ons 22/7 kl 1700 og returnerer fra Gardermoen tir 4 aug kl 1700. Vi lager en liten treningsleir i forkant av Norway cup på Rena hvor vi regner med å få i stand treningskamper mot lokale lag.

Som vennskapsklubb blir vår oppgave å sørge for at laget fra Afghanistan får et best mulig opphold i Norge. Dette er en oppgave som vil gi dere både nye venner og mange spennende opplevelser.

Seriespillet i høst
Her ser du hvem vi skal spille mot i seriespillet i høst

Ingen kommentarer: