Jensen online:
- en skrå Norway Cup-rapport fra Jørgen J.

Underveis i Norway Cup, før Lørenskog-kampen, laget Jensen følgende rapport:

HSIL kjører E6!!

Etter en knalltøff oppkjøring mot Norway cup på Rena militærleir, var dagen endelig kommet. En uke på militærleir i Rena er jo ikke bare bare......

HSIL - ASKIM
Høybråtens gutter viste seg å være i storform etter suksessen på Rena. Gutta viste kjapt hvem som var det beste laget og tok allerede ledelsen etter 5 minutter med scoring av Aleksader Aloyseus. Under Høybråtens press klarte Askims gigantspiss å lure ballen inn bak Terje, noe som endret resultatet til 1-1. Høybråten fortsatte trøkket med hurtig fotball som nesten kunne minne litt om Barcelona med en liten teknisk Messi på topp sammen med en lynhurtig Torres på topp. Takket være disse la Høybråten på til 2-1 som senere fikset 3-1. Helt på tampen av kampen klarte Askim etter mye klabb og babb og få prikket inn trøstemålet. Kampen endte 3-2 og med det var HSIL'S Norway cup suksess begynt.

HSIL - SKJERGARD
Høybråtengutta jobbet som ildsinte løver og blødde virkelig for drakta de første fem minuttene. Det var ingen tvil om hvem som ville mest og allerede etter 7 minutter var HSIL's tekniske spiller på farten som på elegant vis dro av 4 spillere før han praktfult slo igjennom Aleks Aloyseus som altså la på til 1-0. Etter et massivt press fra HSIl roet kampet seg ned og det var først i 2. Omgang at Høybråten satte spikern i kista. Kort tid senere utlignet Skjergard til 2-1 som ikke var til noen hjelp. 2-1 (SLUTT).

HSIL - VARHAUG
Etter to strake seire for Høybråtengutta var de avhengige av å ta poeng i kampen mot Varhaug. Men......... med jensen på laget som i det 14. minutt kastet seg som en turner rundt i lufta og nydelig satte ballen i mål så dagen ut til å være reddet. Altså ved et nydelig brassespark (jensen#9) tok Høybråten ledelsen. Kampen vippet begge veier og sent i 2. omgang var store og sterke alrek i aksjon å ja.. da blir det mål. 2-0 endte kampen.

Tre strake seire i innledende og gruppevinnere førte til wo-seier i 64dels finalen. I 32dels finalen har vi støtet på Lørenskog IF som vil bli en tett og hard kamp hele veien.

Nå må jeg (jørgen jensen) ta meg tid til litt andre ting før kamp(spise,skifte etc)
Kampen mot Lørenskog spilles I DAG, ONSDAG KLOKKEN 18:10 (tror jeg). Jeg forventer et fullspekket hus med elleville supportere.