fredag 31. juli 2009

Fantastisk opptur i Norway Cup!


Det har vært noen fantastiske uker for våre gutter. Det startet med at vi fikk trene og være sammen med våre nye venner fra Afghanistan i Rena leir, og den gode historien fortsatte solfylt langt inn i regntunge Norway Cup, faktisk helt fram til 1/16-finalen. På den svært så aktive veien dit har vi blitt gruppevinnere etter tre seire i knallhard konkurranse med Askim, Skjergard og Varhaug. Spesielt den første kampen mot Askim er imponerende med godt spill og mange sjanser. Etter to kamper med to seire kunne vi faktisk ryke ut hvis vi tapte med mer enn ett mål. Men, vi vinner heldigvis gruppen klart til slutt, fem poeng foran Askim. Likevel, det forteller alt om en tett og tøff gruppe.

Spesielt fornøyd var vi altså med å slå kvartfinalelaget i Adidas Cup, Askim, som vi tapte klart mot i åpningskampen i Norway Cup i fjor, fordi vi fikk til mye raskt og godt spill. Da var banen tørr....

Ingen lett gruppe altså, og etter en WO får vi ingen lett motstander i 1/32-finalen heller; her står nemlig Lørenskog oppført som motstander. Vi vinner fortjent 2-1, og dermed er det klart for 1/16-finale mot Nesodden. Denne kampen utnevnes til Fair Play-kamp, hvor vi får Fair Play-prisen for holdningsskapende arbeid over flere år, og for strålende utført oppdrag med våre venner fra Afghanistan, Faryab United. Kampen taper vi litt unødvendig 2-0, etter en uheldig start. Vi hadde faktisk nok sjanser til å vinne kampen, men vi klager ikke; vi har gjort en kjempeturnering! Gratulerer, gutter!

Nå skal vi være sammen med Faryab fram til de reiser hjem neste uke. Det kan nok bli en tøff avskjed for mange av oss. Vi har jo levd tett over mange dager; vi har spilt sammen, spilt mot hverandre, heiet på hverandre, det har vært tautrekking, volleyball, svømming, kino (norsk skrekkilm(!)), dansing, Metallica-konsert, TV og presseintervjuer, latter, tårer, jubel og skuffelse - totalt sett en utrolig opplevelse for hele livet for alle involverte!

Fayab ble nummer to i sin pulje. Etter å ha tapt sin første kamp mot Skeid, kanskje litt ufortjent, overbeviste de med to seire i de neste kampene, og endte som nummer to i sin gruppe. Dermed gikk de også videre til A-sluttspill, men der møtte de sterke Sandefjord og tapte 2-1. Det var en enorm skuffelse for spillerne, men etter noen timer var de tilbake som de guttene vi var blitt kjent med; blide, hyggelige gutter. De har spilt seg inn i våre hjerter, og de har blitt gjenkjent av folk og fans på sletta, på gata, på konsert - ja, de er blitt rene kjendisene. Gøy! Konklusjonen for de to siste ukene er altså å lese i overskriften.

Her er noen bilder fra Trines fotoalbum fra Norway Cup.

Vi jobber med flere bilder og filmsnutter.....

Ingen kommentarer: