lørdag 24. april 2010

Ut på straffekonk i finalen i vinterserien - og flott seriestart!

Denne uken var det klart for seriepremiere både i 94- og i 95-serien. Førstnevnte kamp ble avspilt en god langtur unna, nemlig på Nesodden hvor ett år eldre spillere ventet. Kampen startet i et høyt tempo, men våre gutter stod godt imot. Det var tydelig å se at vi ikke var her bare på tur; her "gutset" og kjempet våre spillere som vi vel aldri har sett før. Nesodden fikk en ledelse, og det tok litt tid før vi kom med i spillet. Men ettersom klokka gikk, ble vi mer og mer med, uten at noen av lagene skapte mange målsjanser. Vi ligger under 1-0 ved pause, og fortsetter andre omgang med samme gode innstilling. Vi vinner dueller, og spiller godt. Vi går glipp av en del frispark i denne perioden, for å si det svært forsiktig, og når Nesodden går opp til 2-0, er nok kampen avgjort. Våre spillere leverer likevel en fantastisk kamp!

I 95-serien åpnet vi mot Lyn på Kringsjå-banen, og dette ble rett og slett en fantastisk kveld. Etter at Lyn har 15 minutter hvor de setter oss under stort press, kommer vi mer og mer med. Vi varierer spillet, vi har med oss gløden fra tirsdagen, vi oppmuntrer hverandre - og snart er det vi som skaper sjansene, og det er vi som scorer! Vi leder 1-0 ved pause og fortsetter å imponere i andre omgang; vi går opp i 2-0 og 3-0! Så slipper Lyn inn i kampen etter å ha fått tildelt straffspark. Vi stresser litt, og Lyn får et mål til som vi absolutt bør avverge. Vi svarer med et flott angrep og en strøken avslutning: 4-2! Utrolig sterkt!

Søndagen var det klart for finale mot KFUM i vinterserien i Manglerudhallen. Vi spiller ikke like godt som mot Lyn (det skal jo litt til), men vi er gode og tar ledelsen. I andre omgang utligner KFUM, og kampen er jevn helt til slutt. Dermed blir det ekstraomganger og første mål vinner; golden goal. Ingen av lagene scorer og dermed er det straffesparkkonkurranse - og der vinner KFUM. Vi reiser skuffet hjem, men når vi har fått tenkt oss litt om, så vet vi jo at sølv og uavgjort er kjempebra!

En solid mengde tilskuere støttet oss - det varmet! Bra, gutter!