torsdag 29. april 2010

Skuffende poengtap mot Røa

Etter å ha levert mye fin fotball i det siste, håpet vi på en god og jevn kamp mot Røa torsdag kveld på Høybråten kunstgress. Vi starter overraskende nok skrekkelig svakt - og laget er ikke til å kjenne igjen. Røa benytter klokelig muligheten og tar ledelsen 1-0, og øker til 2-0 mens vi sover. Skuffende at alt vi ble enige om i garderoben plutselig var glemt.

Vi skjerper oss heldigvis halvveis i omgangen. Derfra og ut er vi det beste laget, og etter at vi har redusert til 2-1 før pausen, har vi absolutt sjansen til å snu kampen. I andre omgang er vi det førende laget, vår keeper er knapt nær ballen, men vi klarer ikke å score, og Røa, som har lagt seg bakpå hele kampen, får med seg alle poengene. Vi hadde fortjent poeng, for å si det forsiktig, men sånn er fotball. Vi er ikke klare til kamp det første kvarteret, og det er nok til å ødelegge kampen for oss. De siste seksti minuttene av kampen skal dere ha ros for, gutter!

Vi gratulerer Røa med seieren, og satser på å å holde koken fremover i en utrolig jevn divisjon.