mandag 16. november 2009

Sølv i Løvenstad-cup!

Det ble en flott turnering for våre helter i helgen. Uten å overbevise spillemessig, blir vi gruppevinnere etter å ha vunnet med samme tall, 1-0, mot Bekkelaget, Kjelsås og Furuset. Pga svineinfluensaen hadde arrangøren åpnet for bruk av overårige spillere, og dette merket vi godt. Det ble tøffe, jevne kamper - og på lørdagen var banen i tillegg isfylt og glatt. Imponerende da at vi klarte å vinne alle kampene uten å slippe inn baklengsmål.

Søndag slo vi arrangør-klubben Løvenstad i semifinalen med overbevisende sifre, 4-0, og dermed var det klart for finale, for tredje året på rad (!),denne gang mot våre sympatiske naboer, Ellingsrud. Sistnevnte går ut i et forrykende tempo, og vi havner bakpå, og det tar tid før vi klarer å komme oss opp på banen. I pausen leder Ellingsrud hele 3-0. Fortjent ledelse, men unødvendig mye.

Vi bestemmer oss i pausen for å glemme førsteomgangen og vise fram spillet vårt. Vi kommer litt tregt i gang, men så begynner ting å skje, og det er nesten så vi tar en "Liverpool". Vi reduserer nemlig 2 ganger og vi får tildelt cornere nok til å utligne. Dette skjer selv om vi er reduserte til 10 mann, etter at vår keeper ble utvist for klar felling av en Ellingsrud-spiller i god posisjon.

Bra sluttspurt, gutter - men vi skulle ha startet før! Alt i alt skal vi være kjempefornøyde med cupen. Det var et flott resultat - og vi fikk mange svar på hva vi bør trene på fremover! Grattis, gutter!

Vi har ikke for vane å fremheve spillere, men at Bastian tok århundrets straffespark med et ufattelig morsomt danse-tilløp - er helt sikkert!

Pga av det dårlige været var det ingen som orket å ta bilder. Sorry, gutter!