fredag 18. september 2009

Kul kveldsøkt på Furuset!


I forbindelse med vår tur til Danmark, og for å løse opp treningsøktene litt, tok vi torsdag turen til treningsfeltet på Furuset for å smake på gressunderlag igjen. Der trente vi, rikelig mengder spill inkludert, og evaluerte hverandre. Det ble en litt annerledes økt som vi tror gutta satte pris på. Og vi ga oss selvsagt ikke før lyset gikk. Også myggen virket særdeles fornøyde denne kvelden....

Sterkt mot Vålerenga
Kanskje var det årets beste kamp vi gjorde mot Vålerenga. Flott at det er litt tvil, at det er en liten kanskje der. Det tyder jo på at vi har gjort noen gode kamper i år. I alle fall, kampen mot Vålerenga startet forrykende - og fortsatte hele kampen ut; det var presise pasninger i høyt tempo, full utnyttelse av bredde og fart, gnistrende duellspill og noen fantastiske mål. Dette var gutter som ville og kunne. Det hele endte 8-0. Gratulerer med storkamp, gutter!


Seier mot Grüner
Vi vant en vanskelig kamp 2-0. Det må vi være fornøyde med. I denne kampen burde vi nok ha prestert bedre med tanke på både spill og innsats, men det er sterkt at vi likevel vinner når ting ikke stemmer som normalt.

Storseier mot Hasle-Løren
Det var aldri noen tvil om hvor seieren skulle havne. Gutta kastet seg inn i kampen fra start, og det hele endte hele 18-1. Flott innsats.

Ingen kommentarer: