fredag 25. september 2009

Danmark og kvalik - men høstferie først!


Vi har klart å opprettholde det gode spillet i serien, og det har resultert i at vi er avdelingsvinnere! Dermed er det klart for kvalifisering mot de andre avdelingsvinnerne. Det forventes fire harde kamper.

Veien fram til avdelingsseier gikk denne uken via klar gevinst mot Oppsal og walk-over mot Rustad. I tillegg vant vi siste seriekamp i 94-serien mot Lyn. Sterkt!

Det er med god samvittighet at vi nå kan ta en bitteliten høstferi:God ferie, gutter! Etter ferien er det full fart med kvalik - og Danmark.

Tid for SUP - spillerutviklingsprosjektet
Nå er det også uttak til SUP, spillerutviklingsprosjektet til Oslo Fotballkrets. For G95 er endringene fra i fjor betydelige. Her trappes det ned fra 2 økter i uken til 1, og antall spillere reduseres også kraftig. Det blir to grupper: Follo, Oslo nord/øst og Oslo vest, Asker og Bærum. Treningen går fra oktober – mars, med 1 økt per uke.

Gutter 14 år (96) har 4 grupper: Asker/Bærum, Oslo vest, Oslo øst og Follo. Det er trening fra oktober – desember, med 2 økter i uken. Fra januar – mars er det 1 trening per uke.

Her kan du lese mer om SUP
Les om uttakskriteriene her

Ingen kommentarer: