onsdag 3. juni 2009

Seier mot Furuset

Det ble en spennende kamp på Furuset kunstgress tirsdag kveld. Vi kom godt i gang, spilte fin fotball og ledet fortjent 1-0 til pause. Kanskje burde vi ha ledet mer, og vi burde nok ha økt ledelsen i andre omgang. Men så utligner Furuset til 1-1, og det er utrolig spennende minutter med sjanser til begge lag. Så kommer endelig målet vi har ventet på. Vi vinner fortjent 2-1, kampen sett under ett.

Ute av Adidas-Cup, tap for VIF
Derfra og ut uken ble en en aldri så liten nedtur. Med mange av støttespillerne ute av spill ble det snipp, snapp snute i Adidas-cup og et unødvendig tap mot VIF i serien som kan koste oss dyrt. Til uken har vi forhåpentligvis alle spillerne klare til dyst igjen - og vi skal gjøre det vi kan for å nå våre mål!

Walk-over mot Røa
I 94-serien ble det klar seier til våre helter. På walk-over. Og vi leder nå denne serien.