mandag 1. juni 2009

En fantastisk kamp mot Bærum

Vi trodde gutta var slitne etter åtte (!) kamper i Danmark, men makan til glød som den gutta presenterte mot Bærum i OBOS-cup skal du lete lenge etter. At vi manglet sentrale spillere synes heller ikke gjøre noe. Gutta klinte til fra start til mål, og selv da Bærum tok ledelsen fortsatte vi å kjøre på. Til slutt vant vi 2-1, meget fortjent! Grattis gutter - dette var en storkamp! Her er noen klipp fra kampen:


Fortjent seier mot Ellingsrud
Onsdag var det klart for ny kamp, denne gang mot Ellingsrud i serien. Etter en meget svak førsteomgang (nå kom første reaksjon etter Danmarksturen) kom vi mye bedre med i andre omgang og vi vinner til slutt klart 5-1.



Seier mot Høvik
På torsdag spilte vi mot Høvik i 94-serien på grus. Det ble for oss en nokså GRUSom kamp som vi vant 2-1. Vi klarte ikke å finne ut av grusen og spilte ikke veldig bra. Men; vi scoret to fine mål som holdt til seier.

Her er noen flere bilder fra Høvik-kampen

Uavgjort mot Langhus i Adidas-cup
Nok en kamp for slitne ben og slitne hoder. Selv om flere sentrale spillere var ute, lærte vi av Bærum-kampen at vi er gode - uansett - om vi vil. Men denne kvelden er vi svært tunge i bena, og det er til slutt en sterk prestasjon at vi kan reise hjem med 1-1 og uavgjort. Imponerende av gutta at vi klarer å komme tilbake og utligne helt i sluttminuttene.

Ingen kommentarer: