mandag 26. januar 2009

Gull i ESSO-cup!


Det ble en fantastisk tur til Tønsberg i helgen, hvor vi deltok i Flint Fotballs Esso-cup. At det skulle bli en sosial suksess hadde vi stor tro på, og det ble det virkelig! At vi i tillegg vant hele greia på overbevisende måte - med så mange sterke lag med - ja, det er bare en helt fantastisk prestasjon!

Det ble mange tette kamper, og gutta ga alt og litt til - og det hele ble avgjort på Golden Goal i finalen - en utrolig opplevelse! Vår (vanligvis) stabile og trofaste kameramann hadde fått i oppdrag å filme kampene, men denne gangen ble det rett og slett for spennende for han; så mye av filmrullene dekker hva som skjedde før og etter kampene. Men, mye bra er festet til filmen, bare se her:




Her kan du se alle resultatene fra cupen
Her står det om oss på arrangørens hjemmeside

Allans Ballshow
På onsdagstreningen var det klart for Allans Ballshow. Allan Mcghee er vår nye A-lagstrener. Han har sagt seg villig, med plenty energi, til å kjøre noen formasjonstreninger med oss. Dette syntes gutta var kjempebra. Hvordan det så ut på den treningen? Ja, det kan du se her:



Kosetrening
Dagene før avreise til Tønsberg besto av litt roligere treninger, og på lørdag morgen var det "kosetrening". Det så slik ut:

Ingen kommentarer: