onsdag 1. juni 2011

Mange kamper, de fleste gode...

Full fres for gutta denne uken med kamper, treninger, eksamener - og med unntak av en kamp, har vi igjen gjort det sterkt. For å ta det siste først; vi taper unødvendig mot Heming i serien. Vi holder for lenge på ballen, taper dueller og flytter ikke på bena før det har gått en halv time. Da ligger vi allerede under 2-0, og vi har gjort det veldig vanskelig for oss selv. Vi tar over kampen og reduserer, og vi presser på for en utligning. Vi skaper mange nok sjanser og er nære på flere ganger, men det blir tap mot et lag som vi for to dager slo 3-0 på samme bane (!). Det forteller sitt. I OBOS-cupkampen er det vi som er tålmodige og gode, mot et Heming-lag som legger seg lavt og slår langt. En meget godkjent cup-kamp av oss, selv om vi slipper de til litt mot slutten. Men med 3-0-ledelse, er det lett å miste konsentrasjonen når kampen er kjørt. To veldig forskjellige opplevelser på Heming, altså....

Søndag var det Adidas-kamp mot Bjørndal på Rommen kunstgress. Her storspiller vi, og får samtidig prøvd ut spillere i noen nye roller. Vi er virkelig gode, og Bjørndal er heldige som slipper unna med bare 2-0. Vi er langt bedre enn våre motstandere. Og vi spiller fantastisk fotball.

I tillegg har vi spillere som har trent med A-laget (med strålende tilbakemeldinger) og spillere som har spilt godt på juniorlaget. Når får vi vår første spiller på A-laget? Og hvem?

Ingen kommentarer: