torsdag 14. april 2011

Seier i seriestarten!

Det var mange som tok turen til Rommen kunstgress for å se lokaloppgjøret mellom to gode lag; HSIL og Rommen, onsdag kveld. Begge lag stilte til kamp med solid selvtillit fra vinterens kamper.

Årets første seriekamp kjedet ingen; her var det full fres fra start til mål. Vi får tidlig noen store sjanser, men det er Rommen som scorer først. Det kjempes og duelleres godt over hele banen, og vi utligner veldig fortjent før pause. Vi burde nok ha ledet ettersom vi brenner store sjanser.

Kampen fortsetter i stort tempo, men ingen av lagene får til sitt beste spill, og etterhvert blir det hele ganske så rotete. Vi scorer ganske tidlig i andre omgang, og vinner fortjent 2-1 uten å ha fått vist oss frem på vårt beste nivå.