søndag 19. september 2010

På ballen igjen!

To seire på rappen bekrefter at vi er i dytten igjen. En fordel med at  mange spillere har vært fraværende, er at andre må ta mer ansvar og dermed får de gode vekstmuligheter. Det er selvsagt ikke så lett å ta ansvar og erstatte støttespillere; det er svært gode lag vi møter, noen ganger er de til og med blant Norgs beste -  men i alle fall blomstrer stadig flere spillere hos oss. Og det er bra for alle!

Mot Ullern-94 på tirsdag tok vi ledelse og kontroll umiddelbart i kampen. Så hamret plutselig et vann-vittig regnvær ned over oss, og kvaliteten i spillet vårt  faller voldsomt. Utover i omgangen skjerper vi oss igjen, og vi kan gå til pause med 3-1.

I andre omgang har vi full kontroll, spiller god fotball og vinner klart 6-1.

Mot Holmlia på torsdag var vi spente på om fremgangen ville fortsette mot raske og tekniske spillere. Holmlia er et veldig godt lag, og det var derfor inspirerende å se at vi gutser fra start av i denne kampen. Vi spiller ikke så godt som vi vet at vi kan i første omgang, men det henger sammen med motstanden. Vi skaper flest sjanser, vi er det førende laget; og selv om vi brenner en straffe, fortsetter vi å spille med stor innsats. Vi får belønning, og kan gå til pause med ledelse 1-0.

Andreomgang starter jevnt, men når vi øker til 2-0, har vi plutselig overtatt hele kampen. Vi spiller bedre og bedre, og til slutt vinner vi 4-0.