torsdag 5. august 2010

Ut etter Solid kamp....(med et smil)


Det ble en imponerende Norway Cup-turnering i år for våre helter. I og med at vi måtte stille i en vektklasse høyere enn normalt (94/95), gikk vi inn i årets NC-utgave uten de store ambisjonene. Målet var å unngå sisteplassen; vi tok gjerne et B-sluttspill - og håpet på A-sluttspill.

Alltid gøy å møte utenlandske lag, og denne gang fikk vi møte Vikungur fra Island. Etter godt gruppespill (med unntak av en omgang) klarer vi å kvalifisere oss for A-sluttspill! Vi møter da Hønefoss uhyre tidlig på morgenkvisten på onsdag, og gutta storspiller og vinner overbevisende 4-0.

Da var vi virkelig i gang, og neste utfordring ble Solid, ved lunsjtider samme dag. 95-laget til Solid kom til kvartfinalen i fjor, så vi visste jo at 94-utgaven ble vanskelig. Vi kommer under på et litt merkelig mål, men gutta fortsetter å kjempe på en lite fotballvennlig bane. Underveis er det inspirerende å se at motstanderen ikke er bedre enn oss, og vi får stadig bedre grep på kampen. I sluttminuttene må motstanderne redde et skudd på målstreken med hendene, og vi får straffespark.... og utligner!!!!

Ekstraomganger og Golden Goal (2x5) må til. Vi er det beste laget, men klarer ikke å score: Straffesparkkonkurranse! Vi taper på minst mulig margin, men det er greit; gutta gjorde en kjempejobb! Vi hadde veldig lyst på seier i denne kampen, for vi hadde håpet på å få med oss den opplevelsen som ventet i neste kamp: VIF-94.....

Alt i alt: Norway Cup ble over all forventning! Grattis til alle sammen!

Ingen kommentarer: