lørdag 9. mai 2009

Tre kamper, tre gode prestasjoner

Denne uken var det seriestart i 95-klassen, borte mot Årvoll. Dette ble en kamp hvor vi igjen spilte godt. Vi skapte mer enn nok sjanser til å vinne kampen, men dette ble dessverre kvelden hvor ballen ikke ville inn i nettet. Det var stang ut på en hel rekke kjempesjanser, og keeperen til Årvoll skal ha mye skryt for flere fantastiske klasseredninger. Til tross for tap 2-1, viste vi frem masse godt spill.

Allerede dagen etter fikk vi revansjert oss. I vår andre 94-seriekamp var det blåkledde Kjelsås som nå stod på den andre banehalvdelen. Etter en god åpning fra begge lag scorer Kjelsås. Deretter tar vi over mer og mer, og vi leder 3-1 ved pause. I andre omgang kontrollerer vi det hele. Vi burde kanskje ha økt ledelsen, men 3-1 var en flott prestasjon.

Fredag var det første kamp i Adidas-cup (bildet), og turen gikk til Gjøvik hvor vi møtte Vardal på en vanskelig gressbane. Her overbeviste gutta fra start til mål mot store og sterke Vardal-spillere. Etter et klart overtak går vi fornøyde til pause med 1-0. Vardal ypper seg i starten av andreomgangen før vi tar over igjen. Så sitter både spill og effektivitet, og det ender med klar seier 6-0. Selv om det ble en lang tur med sen hjemkomst, var dette en flott opplevelse, og uken sett under ett ble da også veldig bra.