mandag 16. mars 2009

En lærerik helg

Denne helgen fikk vi årets første tap, vi ble frastjålet mobiltelefoner, fotballstøvler og kontanter fra garderoben på Kurland. I helgen hadde vi også storspill, masse læring med gøyale og inspirerende hendelser. I sum altså en hendelsesrik helg som gutta kom meget godt fra.

På fredag møtte vi et meget godt Søndre Høland, et godt samspilt lag som i fjor tok seg helt til semifinalen i Norway Cup. Mange gode, raske spillere gjorde det vanskelig for våre spillere, og vi tapte til slutt en spennende og fartsrik kamp 2-1. Kanskje vi hadde fortjent uavgjort, etter at vi gjør en god andreomgang - og det står 1-1 nesten helt til slutt.

Lørdag gjør vi en kjempekamp mot Vestli -93 (ja, to vektklasser over). Vi er best i (nesten) alt, synes vi selv i alle fall, men vi klarer ikke å score. Det klarte Vestli, men denne kampen hadde vi fortjent å vinne. Utrolig gøy å se spillerne spille skikkelig fotball! Lørdag ettermiddag møtte vi Lindeberg-94 (ja, en vektklasse over), og gutta stod godt imot raske og sterke spillere. Vi har møtt dette laget før, og da var vi sjanseløse. Det var vi langt fra nå, men til slutt tapte vi 4-2. Dette var en ny god kamp av våre helter, med utrolig sterk innsats og høyt tempo! Synd at kampen ble avsluttet med at tyver hadde besøkt garderoben vår....

Søndagens bortekamp mot Tistedalen ble en rar historie. Gutta åpner med å rundspille vertene, har full kontroll på spillet, og leder 1-0. Så slipper vi av en eller annen grunn Tistedalen inn i kampen, og ved pause ligger vi plutselig under med 3-1. I pausen er vi enige om å snu dette: Gutta går så ut og rundspiller Tistedalen, skaper mange hundreprosentsjanser, ballen går i tverrliggeren, spretter på streken, vi er alene med keeper en rekke ganger, vi blir snytt for straffespark og så videre og så videre, men vi klarer bare å score et mål til. Et meget ufortjent tap. Men sånn er det av og til i fotball. Og det var vår egen feil.

I sum altså: Dere er knallgode, gutter!

Ingen kommentarer: